23 Aralık 2012 Pazar

Bebek Ceketleri Modelleri

 

Bebek Ceketleri Modelleri

Bebek Ceketleri Modelleri

Sevgili anneler ve anne adayları  dünyaya gelen bebeklerimiz bizler için dünyanın en güzel varlıklarıdır. Sizlerde harika varlıklar olan allahın bir mucizesi olan bebeklerimiz için bir şeyler yapmak istemez misiniz. Bu ceketimiz çok şık ve gösterişli bir ceket bizler beyazdan yaptık ve sizler dilediğiniz renkten yapabilirsiniz. Ama böyle beyaz düşünürseniz bu ceket hem kız hemde erkek çocuklara olur .Üzerini işlemezseniz erkek ceketi işlerseniz kız çocuğuna göre ceket olur. Bir düşünün bunları sizler örmüşsünüz ve bebeğinize giydirmişsiniz daha sonra pamuk gibi elleri  ceketin  kolundan görünüyor ve insanın onları yiyesi gelir .  Hem bebişler  üşümesin hemde çeşit çeşit modeller örün koyun .

Bebek Ceketleri Modelleri

Bebek Ceketleri Modelleri

Sevgili babaanneler bu sadece gelinler için geçerli değil çeşit çeşit örme sizlerde biraz hareket edin ve hem koldaki kireçleme nize iyi gelir . Hemde sizler farklı modellerle hem gelininizi mutlu etmiş olursunuz hemde toruna bir modelli ceket daha giydirmiş olursunuz. Soğuk kış günlerinde  onun içini ısıtacak onu sıcacık tutacak renk renk ,desen desen çeketlerimiz den hemen birini başlaya bilirsiniz. Bebeğinizi prens veya prensesler gibi ğiydire bilirsiniz.Anne ve babaanne olarak biraz fedakarlık edip bu güzel örgü çeketler den birer tane öre bilirsiniz.

Bebek Ceketleri Modelleri

Bebek Ceketleri Modelleri

Hadi gelin bebek ceketi modeline birlikte bakalım bembeyaz bir  bebek ceketi modelimiz var  .Bu ceketi isterseniz kurdeleyle isterseniz iple işleyerek şekil vere bilirsiniz. farklı fikirlerde yarata bilirsiniz. Her şey sizin elinizde ve  sizler modelleri beğenin ve yapmaya bakın yaptıkça güzelleşecek  ve tekrar bir daha yapacaksınız.Şimdiden kolay gelsin.

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder