21 Aralık 2012 Cuma

2013 Åžal Modelleri

2013 Şal Modelleri

 

2013 Şal Modelleri

2013 Şal Modelleri

Sevgili bayanlar bildiğiniz gibi şallar eskiden beri var ama  şu son 10 yıldır yine moda oldu. Şallar soğuktan korunmak için  ve kıyafetlere de güzellik  katmak için kullanılır.bir dönem şallar moda olmaktan çıkmıştı ama yine hayatımıza girmeyi başardı. Bu sefer  kolay kolay çıkmayı düşünmüyor.Artık şallar günlük hayatımızda, sık sık kullanılır hale geldi ve hemen hemen her bayan kullanıyor. Neredeyse şal almadan sokağa bile çıkmıyorlar.Şallar bayanların günlük hayatında kullandıkları aksesuarlar oldu.Bayanlar bu mevsimlerde hırkanın veya kabanın üzerine çok güzel kombine yapıyorlar.Farklı ve çeşit çeşit şallar renga renk   şallar kıyafetlerimize farklı bir tarz yaratıyor.Genç bayan veya yaşlı bayanların kullana bileceği şallar şık bir aksesuardır şal.

2013 Şal Modelleri

2013 Şal Modelleri

Tığla yada, şişle  veya ağgi ile çok hoş modeller  çıkıyor ortaya ,işte türk kadınının başarısı ve zekası, her şeyi biz türkler yaptığı gibi çeşit çeşit modelleri de  bizler çıkartırız .Farklı modeller  bayanların şıklığına şıklık katıyor. Eyer evlenecek kızlarımız varsa, gelin bu şallardan bir tane örün çünkü gelinliğin üzerine harika yakışıyor.  Gelinlikle gelin zaten bir birini tamamlıyor  ama simli şallardan bir tane gelinliğin üzerine atıldığı zaman  harika bir görünüm oluyor gelin ,gelinlik ve şal hepsi tamam oluyor.

2013 Şal Modelleri

2013 Şal Modelleri

Şallarınızı kılasik  üçgen ve dik dörtgen şekilde yapabilirsiniz.Her teknikten şal yapa bilirsiniz .Mesela file, örümcek,dolgu  gibi tekniklerle şallarınızı hazırlaya bilirsiniz.


2013 Şal Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder