24 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni Yılda Sonbahar Kış Modası

bebek battaniyesi

Yeni Yılda Sonbahar Kış Modası

bebek battaniyesi

Sevgili anneler ve anne adayları sizlere çok güzel modeller seçtik ve umarım beğeneceksiniz. Sevgili yavrularımız mini minnacık yavrularımız için biraz fedakarlığa ne dersiniz. Eğer ki yavrularımızın üşümesini istemiyorsak  bir kalın battaniyeyle  onları sıcacık tutacak soğuktan koruyacak  bir anne şefkatiyle saracak bir battaniye örmeye ne dersiniz.Soğuk kış günlerinde dışarıya çıkmak zorunda kaldınız diyelim ve sırtını sıcacık tutan bir battaniyesi olsa kötümü olur.

Yeni Yılda Sonbahar Kış Modası

bebek battaniyesi

bebek battaniyesi

bebek battaniyesi

En azından otururken  boş zamanlarınızı değerlendirmenize yarar ve sıkılmazsınız. Sevgili anneler harika modellerden birini seçin ve hemen başlayın boş durmanın zamanı değil zaten bebek olunca hiç bir şey yapamayacaksınız, Hamilelik kompleksini yenmenize yardımcı olur.Şöyle düşünün hamilesiniz ama bir arkadaşa ihtiyacınız var ve o anda yanınızda kimse yok ve sizde bir battaniye başladınız onu örmeye başlamışınız ve birde bakmışsınız ki battaniye bitmiş.Harika bir model çıkıncada çok mutlu olursunuz .

bebek bataniyesi

bebek bataniyesi

Battaniye zaten çok güzel bir objeyken  bebek battaniyesini artık siz düşünün. Şekillerde görmüş olduğunuz harika battaniyeleri bebekleriniz in üzerinde bir düşünün ve eminim bir deyil iki battaniye birden öreceksiniz.Sizler için hazırlamış olduğumuz  bu battaniyeleri  umarım beğenmiş sinizdir.Çok hoş görünüyor ve bebeklerinize yakışacak görenlerde hayran kalacak  şık ve hoş battaniyeler.

 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder