5 Kasım 2012 Pazartesi

2013 Trendyol.com by Milla Markalarında Hadise'nin Yarattığı Koleksiyon


Türkiye ve Dünya Modası

Hadise, Trendyol by milla markaları ile büyük çıkışlar yaptı. Trendyol.com by milla’da açılan yüzlerce ünlü markaların bir araya gelişi ve Hadise’nin büyük sabırla tanıttığı butikleri, markaların yüzlerce ürünlerini sevenleri için gece gündüz çekimler yaptı, denizde, karada, tv ekranlarında ve kamera karşısında reklam kampanyaları çekti.
Bayan giyiminin binlerce farklı çeşitlerini, aksesuarları, ev gereçleri, ev aksesuarları, elektronik eşyaları ve daha sayamadığımız bir çok ürünler ve markaları, Hadise’nin sayesinde tanıdık belki de.
Yeni sezon bayan giyimi, mini etekler, pantolonlar, elbise modelleri, ayakkabılar, çantalar, takı çeşitleri, bayan aksesuarları Trendyol by milla butiklerinde yer alan çeşitler. Hadiseyle her şey güzel, her şey hadise ile mükemmel











Trendyol.com by milla çekimlerinde, Hadise milla ürünlerini tanıttı, Çantalar, portföy çeşitleri, takı çeşitleri, elbiseler, etekler ve ayakkabı modellerini Hadise giydi ve tanıttı.










Hadise giydiği bütün markaları tanıttı. Bayan ceketleri, elbise çeşitleri, eldivenler,  ve deri çanta cüzdan modelleri Milla butiklerinde yer alan ünlü markalar.










Hadisenin takıları ve aksesuar çeşitleri, bileklik modelleri Hadiseye çok yakışan aksesuarlar.










Hadise’nin tarzı bu kıyafetler değil ama, yinede çok yakışmış. Uzun siyah etek ve beyaz gömlek zarif şık göstermiş Hadiseyi.










Mini elbiseler Hadiseye çok yakışan modeller.
Yeni sezon bayan giyim koleksiyonunu Hadise milla markalarından giydi ve tanıttı.










Parlement mavisi mini elbise Hadiseyle hayat bulmuş sanki.
Hadise’nin tarzı olan mini kıyafetler, ayrıca modern ve zarif gösteriyor Hadise’yi.










Yeşil mini elbise modeli Hadisenin güzelliğini katmerlemiş sanki.Topuklu ayakkabı ile şıklığı göze çarpıyor hemen, Hadiseye ne giyse yakışıyor, yeşil elbiseler de.










Kırmızı şifon gömlek, yeşil dar paça pantolon Hadiseyi bambaşka biri yapmış sanki.
Kombinlediği siyah deri çanta ve yüksek topuklu ayakkabı, aksesuarları ile tamamladığı şık bir kombin, Milla hatırası. 










Hadise  by milla çekimlerinde rengarenk elbiseler, etekler, pantolonlar ve sezonun en trend topuklu platform ayakkabı çeşitlerini tanıttı.








Hadisenin sırt dekolteli mavi elbise modeli.
Sırt dekolteli mavi abiye elbise Hadiseye çok yakışan bir model.


2013 Trendyol.com by Milla Markalarında Hadise'nin Yarattığı Koleksiyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder